Kattens Rejse

Flytterod

Sidst jeg bloggede noget – billederne af foråret nedenfor – smed blogger.com uventet en stor advarsel op i ansigtet på mig. Per første maj understøtter de ikke længere ftp – og jeg bruger ftp til at udgive mine skriblerier til kattens.dk.

Hm.

Så enten skulle jeg lave en masse krumspring for at blive ved med at bruge blogger, eller også flytte hele molevitten til en anden server og begynde at bruge et andet værktøj end blogger.

Et dejligt valg mellem bøvl og mere bøvl.

Rodet du ser nu skyldes at jeg har flyttet hele baduljen og har konverteret til WordPress. Der går helt sikkert noget (mere) tid før jeg har fået rumsteret siden på plads og der vil være links og sager der ikke virker før jeg engang får noget overskud og der er to torsdage i en uge.

Senere kommer der muligvis en “Jeg tror jeg er færdig så mail mig om fejl du stadig ser” – indtil da, prøv at ignorere rodet, som jeg prøver at ignorere den monstrøse og ugelange akkumulerede opvask der flyder ud over hele køkkenet (arbejdsømme fødder går ikke godt i spænd med stående husligheder efter fyraften).

Jeg håber I vil bære over med roderiet.

En kommentar

René • Skrevet d. 16. March, 2010 siden

I halp! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *