Kattens Rejse

Tsk, tsk – jeg er vist gammel

Det blæser en halv pelikan idag. Bare lyden uden for vinduet i morges fik mig til at finde varme læderbukser og en uldtrøje med hætte frem.

Da jeg først var pakket ind i uld, læder, regnjakke og benvarmere var det ganske hyggeligt udenfor(men jeg tog heller ikke cyklen). Ved trappen ned til G-ambulatoriet lå en vældig dynge sammenblæste blade. Mange 🙂

Senere, tilbage i byen kom jeg til at lytte til tre teenagepiger der gik et par skridt bag mig. De talte om hvordan de ikke kunne huske at de frøs da de var små, og hvor sært det var at de så frøs så meget nu. Jeg kunne ikke se dem eftersom de gik bag mig, men min første tanke var “jamen dengang havde du nok også flyverdragt og varme støvler på når det var koldt”.

Og såmænd, da jeg drejede fra og tiltuskede mig et kig på dem havde de alle sammen skinny jeans, hoftekorte jakker og ingen huer på.

Lige før, på vej hjem fra Superbrugsen passerede jeg en pige med samme mundering og så en ekstra trumf: Plateausandaler med bare tæer i!

Jeg var målløs (og stirrede sikkert vældig uhøfligt). Hvad i alverden får en til at gå udenfor med bare tæer i sandaler på en novemberdag hvor det blæser kuling og regner sidelæns?!?

Jeg må være gammel, for jeg forstår det ikke. I denne forbindelse har jeg muligvis endda været gammel siden jeg var barn.

“Tsk” tænkte jeg, og gik videre, lun i min puppe af uld og regntøj.

4 kommentarer

Nis • Skrevet d. 13. November, 2009 siden

Det er muligt at børn skal over en vis alder før de ved at de fryser. De når imidlertid den alder længe, længe før deres mødre opdager det.

Anonymous • Skrevet d. 10. November, 2009 siden

De har nu faktisk ret – børn skal over en vis alder for at kunne erkende de fryser – og den er ret høj.

Nis • Skrevet d. 09. November, 2009 siden

Hoppede og sparkede du i de mange blade? Så er du ikke ved at blive gammel.

me • Skrevet d. 06. November, 2009 siden

Jeg tror ikke at det har noget som helst med alder at gøre. Det har noget med enten intelligens eller erfaring at gøre. Små børn få tøj på fra deres forældre som (forhåbentlig) er så intelligente eller erfaren at de ved at koldt vejr kræver varmt tøj. Teenager gør af prinzip det som de synes er rigtig og som alle ved gør de mange nye hormoner i kroppen at man mister sin hjerne (forhåbentlig kun midlertidig). Hvis teenagerne så ikke har frosset før i koldt vejr kan de ikke konkludere at det kræver at have varmt tøj på. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *