Kattens Rejse

Håndværk


De første to uger på teknisk skole har været meget langsomme. Meget. Jeg skal have lagt en nødplan for ikke at gå mentalt i krybegear de næste måneder, men har ikke umiddelbart nogen lysende idéer.

Enkelte nye erfaringer lyser op. Billedet overfor viser to boller fra samme portion dej, og af samme størrelse før hævning og bagning. Den ene er formet af en uddannet bager. Den anden af en tilfældig (ikke-bager) i min klasse og begge bagt sammen i en teknofantastisk professionel bagerovn.
Dét vil jeg godt lære!

Det var også sjovt at lære at udbene en kylling i onsdags. Jeg har aldrig lige tænkt at det var noget jeg havde trang til at gøre, men nu hvor jeg ved hvordan er jeg sikker på jeg finder på noget 😉

En kommentar

Relic • Skrevet d. 17. August, 2009 siden

Så vil jeg godt bede dig om at udforske den optimale formning af en hakkebøf. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *