Kattens Rejse

Fravær

“Nå du er på Facebook. Er det derfor du ikke skriver så meget på bloggen?”

Næh. Det ville være synd at sige. Jeg skriver ikke noget for tiden fordi mine håndled er i stykker og har fået det værre. Tastaturer er for seneskedehindebetændelsesramte håndled som regn for tætbefærdede vintertrætte græsplæner – så bliver Mølleparken hurtigt til Mudderparken.

Så i stedet for at lege i køkkenet, fægte, skrive, sy eller hvad jeg nu ellers plejer at give mig af med går jeg i cirkler om mig selv herhjemme, prøver at holde hænderne i ro og får mere og mere pip af det 🙁 Det er ikke ligefrem et væld af interessante aktiviteter man kan foretage sig uden hænder, og jeg har efterhånden grundigt opbrugt min læsetrang for de næste mange måneder(!).

Argh ;-(

Hjælp!

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *