Kattens Rejse

Usagt

Det meste bliver sagt med øjnene og mimikken. Der er langt mellem ordene den første halvdel af historien.

Filmet i gråt lys med frodiggrøn, regnvåd skov som bagtæppe og mørke bjerge i horisonten er det som negativet til Roswell. Ørken, bagende sol og solbrændte lemmer er vendt om men motivet er det samme: Gymnasieelever, som udover alle de sædvanlige problemestillinger fiktionen traditionelt fortæller os amerikanske teenagere har også tumler med alvorligere sager. I Roswell er det oplagt rumvæsner, i Forks hvor solen næsten aldrig trænger gennem skyerne er det vampyrer.
Rare og menneskelige (omend sultne) vampyrer forstås, ganske som rumvæsnerne i Roswell er menneskelige.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *