Kattens Rejse

Gråvejr

Det blæser og småregner. Ikke rigtig vinterkoldt, men nærmest novembervejr.
Men jeg sidder lunt under et tæppe, med min nye julegavemorgenkåbe (ja, Hello Kitty, den er meget fin 😀 ) på som slåbrok.

Det begynder at skumre udenfor og jeg godter mig over at dagems ærinder derude er fuldført.

Jeg har spinat, røget laks og andet godt til en suppe til aftensmad.
Dertil et halvt brød af det jeg æltede med min fine røde ferrari igår (også en julegave, hurra!). Den skal I lige se:

Der står godt nok OBH på den, men se på farven! Der kan ikke være tvivl om at det er en Ferrari.
Jeg havde helt glemt hvor dejligt det er at få legetøj i julegave. I forhold til redskaberne på arbejdet er det næsten som at lege med dukkehus når jeg muntrer mig med min nye køkkenven. En fiiiin og lillebitte røreskål (4 liter) – i hvert fald i forhold til de 60-liters rørekedler jeg bruger om formiddagen 😉

Det bliver bedre endnu:

Økologiske mandariner, stearinlys og en hel stabel fra biblioteket som det helt kribler i mig for at komme igang med at læse. Både bind 5 og 6 af The Dresden Files, bind 2 af en nuttet lille serie om verden ramt af magi og “I hendes majestæts tjeneste” (Hamilton bind 9) – den har jeg også ventet på længe.

Hvilken overflod. Nu er dilemmaet: Hvilken skal jeg læse først, det er næsten ikke til at vælge!

En kommentar

Anonymous • Skrevet d. 13. January, 2009 siden

Brug din “8 siders” terning til valget 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *