Kattens Rejse

Op til jul

Så er der talt ned i den julekalender jeg slet ikke har set iår. Den sidste pakkekalenderpakke er åbnet (den til den 24. kommer kalendernissen jo først med i nat), René er taget hjem til jul med sin familie og flammen i kalenderlyset er på vej til at fortære 23-tallet.

Jeg sidder i hyggemørket med julemusik på computeren og udsigt til mine transportklare julegaver på stuegulvet.
Adventskransens to første lys er brugt op ned til sløjfen, og på bordet ved siden af ligger det jeg pakkede op i morges: Et par katteører og et halsbånd med bjælde i. Mon kalendernissen ikke ved at det er dyrplageri at sætte bjælder på katte? 😉 Jeg overvejer om ikke det skal være årets nytårshat.

Leoparden ligger trygt og klar i tasken og kigger op over kanten. Vi er klar til jul hos Mor – mon Christoffer vil sove ovenpå sammen med os i nat ligesom han plejer til jul?
Leoparden har været flittig i løbet af december – flere gange har der været vasket op eller taget tilløb til det når jeg kom hjem.

Måske håber den på rigelige julegaver – men hvad giver man en plysleopard?

Inden min hånd blev brugt op i køkkenet nåede jeg at bage honningkager hos Pernille og Ingrid. Dejen lagde jeg allerede i maj da Pernille flyttede og forærede mig de adskillige glas honning hun havde i gemmerne. Opskriften siger at proto-dejen gerne vil ligge i op til et år inden bagning, men det er aldrig tidligere lykkedes mig at få den lagt før oktober eller november. Årets vellagrede smagte dobbelt så godt som ellers, så til januar laver jeg den næste portion dej 🙂
Udover hjerter, stjerneskud, solkors og andre traditionelle former blev der også en plade ulvekager.

Pernille fik naturligvis fuldmånen, Ingrid den smalleste nymåne og jeg åd skjaldemånen i mangel af halvmåne. Haps.

I løbet af nogle dage udviklede mit slagmærke på låret sig til et blålilla hjerte.

Så nu ved vi lidt om hvordan jeg ville se ud med en stor tatovering på låret.

Nu vi er ved tatoveringer: Igår kom Nis forbi på vej til Viborg til den efterhånden traditionelle biograftur. Inden filmen spiste vi frokost med Maria og Pelle og benyttede lejligheden til at få et kig på Nis fine nye tatovering.

Den er ikke fyldt ud endnu, kun streget op, men den klæder ham allerede nydeligt 🙂

I lørdags spiste vi frokost og udvekslede gaver hos Far. Han og Karen fløj til Fuerteventura med børnene igår for at dase i varmen i 14 dage så det skulle klares inden.
Christoffer var trods sine 12 år stadig meget ivrig for at få gang i pakkerne, men Chili fik ham til at tøve en stund – den hund er ingen letvægter.

Søndag aften var der guldbryllup hos Tante Gurli og Onkel Jørgen. Det er den mægtigste solhvervsfest jeg endnu har været med til – jeg dansede med stor fornøjelse en god bid af den længste nat bort. Mine fødder kunne knapt gå op ad trappen da jeg kom hjem 😛
Jeg har desværre ingen billeder – havde ikke kamera med. Hvis du har nogle vil jeg gerne have et par udvalgte til samlingen.

På den praktiske side: Jeg har lånetelefon så jeg kan skrive sms og ringe op igen. Men jeg har mistet alle telefonnumre (de lå desværre ikke på SIM-kortet men nu har jeg lært det!), så i lillejuleaftensgave ønsker jeg mig en sms fra jer hver og en, så jeg har jeres numre igen.

Inden længe kommer Daniel forbi og giver mig og gaverne et lift til Åvej og risengrøden (lillejuleaften uden risengrød til aftensmad = ramaskrig!). Christoffer ringede lige før, han vil gerne sove sammen med mig og Leoparden.
Det ser ud som om det bliver jul iår 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *