Kattens Rejse

Krykhusar

Igår morges på vej til arbejde var det koldt. En dejlig morgen, endda også for cyklister for selvom klokken knapt var 6 var der fint saltet hernede i byen, hele vejen op til uni og hen af Bethesdavej. Undervejs holdt jeg op med at spekulere på om det mon var glat når nu det var frostvejr, for cykelstier og veje var i fin stand.

Så da jeg kommer ud på Ringvejen og skal svinge til venstre i krydset ved Bryggervej er jeg aldeles paf da jeg ikke svinger men glider på det fine islag den aldeles usaltede Ringvej har i krydset (jeg er sikker, jeg så det temmelig tæt på) og vælter lige foran en bus der heldigvis holder stille for rødt. Av!

Vupti, og jeg er den mindre lykkelige ejer af en hævelse på låret på størrelse med en halv melon og et dunkende blåt mærke tager hurtigt form.
Igår var det som I kan se ovenfor rødt, idag er det snarere lilla-sort. Jeg venter med spænding på hvilke andre farver det når at få alt imens jeg doper mig med ibuprofen og varmer mine smertende muskler på den ene side af halsen – de forhindrede instinktivt mit hovede i at få kontakt med asfalten og betaler prisen nu. Av igen.

Som kronen på værket har jeg – ganske urelateret til frostvejr og islag – et overanstrengt håndled som ikke var i form til at jeg skulle gå amok i køkkenet 4 dage om ugen.

Jeg vil godt bestille nogle reservedele nu. Og en tekniker til at installere dem. Og indtil da, et varmt karbad.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *