Kattens Rejse

Året hælder

For et par dage siden var fornemmelsen så uomtvistelig at jeg tog springet og tog en vinterparfume på. Uha – dels var det en smule uvant overhovedet at dufte af andet end mig (eftersom min for tiden favorit-sommerparfume gik itu i foråret)og dels fortalte min næse mig resten af dagen “det er koldt udenfor nu”, “har du husket ørevarmerne” (tak Maria, de er uundværlige allerede) og “skal der ikke tændes nogle stearinlys her?”.

Idag kom det tættere på. Efter den sidste uge stædigt at have frosset hænderne selvom de hutlede sig godt op i jakkeærmerne, gav jeg efter og fandt et par handsker frem. Kun tynde læderhandsker ganske vist, ikke de varme kaninskindsluffer, men alligevel.

Velkommen vinter 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *