Kattens Rejse

Øv!

Jeg føler mig snydt. Fup og svindel er det, ja. Dumme tænder 🙁

Jeg var til eftersyn hos tandlægen i eftermiddag, og som vanligt var der ikke noget galt på ydersiden af mine tænder – jeg kan godt finde ud af at børste dem.

Men fordi mine blivende tænder aldrig var helt velddannede fra starten, lyser han hver gang gennem kindtænderne og ser efter skygger. Skygger som er tegn på dårligdom inde i tanden, selvom der ikke er noget hul på ydersiden.

Det er frustrerende, for jeg kan hverken gøre fra eller til. Kan ikke forebygge eller undgå, kun vente og håbe skyggen ikke er der, ikke vokser. For så længe der ikke er noget større galt, får den suspekte tand lov til at være i fred. I modsætning til skoletandlægen er min rare og dygtige tandlæge ikke ivrig efter at bore dem ud bare fordi de kan være skumle, han venter til der er en god grund.

Men idag faldt dommen over to nabokindtænder. Jeg kunne se det på hans bekymrede grimasse med det samme han lyste gennem dem – hvis jeg havde haft lukkede øjne havde jeg kunnet leve et øjeblik mere i lykkelig uvidenhed.
Jeg skal hen og have dem udhulet og fyldt ud torsdag eftermiddag.

Avavav ;-(

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *