Kattens Rejse

Mør

Efter endnu en nat med onde drømme er jeg ganske mør. Drømme af den tunge slags, dem hvor mennesker jeg holder af dør, fatale uheld sker i min vennekreds eller min fatteevne på ingen måde rækker til at udføre mit arbejde og verden ramler mens jeg tromles af utilstrækkelighed.

Mit hovede er tungt og insisterer for tredie dag i træk på at spille den sidste sang det hørte i en uendelig løkke. Jeg kan skifte sangen, men det hjælper ikke meget, den bestandige gentagelse er til at få kuller af.
Jeg har på alle måder fået nok af Sys Bjerres ellers fine sang om Malene (jeg læste en anmeldelse af hende i gårsdagens avis) og selv “Septembers himmel er så blå” (jeg slog op i Højskolesangbogen i et forsøg på i det mindste at skifte nummeret) holder ikke til snesevis kontinuerte gennemsyngninger fra min indre stemme.

3 kommentarer

-Jesper • Skrevet d. 10. September, 2008 siden

I bund og grund hvad Relic sagde. Hvad med at gå på opdagelse ovre på Hovedbibliotekets musikafdeling? Så slipper du også for altid at kigge på de samme fire vægge.

Anonymous • Skrevet d. 09. September, 2008 siden

Jeg kan (gen)lære dig noget kristen meditation, hvis du vil. Det virker for mig.

Maria

Relic • Skrevet d. 09. September, 2008 siden

Nogle gange fyldes hovedet af melodi så man slipper for at tænke på andet.

Uanset om det er grunden, så anbefaler jeg at du bestemmer melodien. Prøv at sætte noget musik på. Det skifter helt automatisk inden det bliver for enerverende. Måske kan du også skubbe til dit humør på den måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *