Kattens Rejse

Mørket vokser – og andet

Mens jeg kortvarigt vendte opmærksomheden i en anden retning begyndte sensommeren at glide over i efterår. Det er mørkt inden sengetid igen, og her til morgen var det ikke ganske lyst da jeg stod op.

Masser af ting har nået at gro i den lyse tid. Blandt andet denne uventede græskarplante som den sidste månedstid har været igang med at eroble stadig grådigere bidder af min Mors terasse.

Bedet den kommer fra indeholder normalt morgenfruer, lidt roser og diverse stauder – ingen køkkenhaveplanter. Men der spekuleres i om mon ikke indmaden fra et græskær er endt der sidste år til halloween da Mor og Christoffer lavede lygter? 🙂
De sidder tillidsfuldt lige ved siden af og ænser ikke faren.

Men se hvor den ligger på lur efter Mors bare tæer! Det er 14 dage siden nu, jeg gruer for hvor mange af min familie den har spist når jeg tager derud i eftermiddag.

Husfliden vokser sammen med mørket. I sidste uge blev min sengeforligger færdig, så nu er der varm og rund gul hæklethed at sætte de bare tæer ud på i de kolde morgener.

For nylig faldt jeg dette billede og indså fluks at det måtte på et stykke tøj.
Her endte det – dog minus slipset:

Så nu mangler jeg noget nyt håndarbejde at kaste mig over. Jeg har lyst til at hækle, men mangler ikke lige hverken hæklede duge, dækkeservietter, håndklæder eller andet. Hvad kan man hækle som både er anvendeligt og til at holde ud at se på?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *