Kattens Rejse

Mysterie?

Da jeg tømte postkassen i formiddag lå der blandt de sædvanlige reklamer og kedelige breve fra bank og forsikring en tyk kuvert emballeret med bobleplast og uden afsender.

Poststemplet er i København V, skriften er ikke en jeg oplagt kender og indholdet er en DVD “Stresshåndtering:Din guide til en stressfri hverdag” af afspændingspædagog Mai-Britt Schwab.

Jeg har mig bekendt ikke bestilt den (og bliver misfornøjet hvis der kommer en regning), og siden den er uden afsender eller følgebrev har jeg ikke den fjerneste idé hvor den kommer fra.

Lidt googling afslører at det åbenbart er en del af en serie med alle mulige slags tips til at have det godt. Man skal ikke skue given hest i munde, men måske de kunne fortsætte med at sende mig afsnittet om Erotisk Tantra? ;-P

2 kommentarer

Relic • Skrevet d. 07. August, 2008 siden

Det hedder forresten et mysterium, ligesom det hedder et gymnasium (ikke gymnasie).

– Men det bøjes selvfølgelig som et mysterie. 🙂

Relic • Skrevet d. 07. August, 2008 siden

Spændende!

Jeg vil tro at du retmæssigt kan antage at det er en gave, hvis den er uden følgebrev af nogen art, men for en sikkerheds skyld vild jeg lige give dig reglerne her:
http://www.forbrug.dk/klage/retogpligt/1/12/

Umiddelbart vil jeg mene at når der ikke er en faktura med eller andet der angiver et forretningsforhold (og ingen afsender!) er det fair at antage at nogen har sendt dig en gave.

God fornøjelse. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *