Kattens Rejse

Loot

I aftes drog jeg ud på Åvej for at hente de urter jeg plukkede og hængte til tørre for at have til Pleitdorf (hvor jeg skal spille sygeplejerske og præstinde for guden for heling og derfor skal bruge nogle remedier).
Jeg kom hjem med cyklen højt belæsset og efter at være blevet budt på dejlig aftensmad 🙂

Ikke bare havde jeg kurven og urterne som min rolle skal bruge, der faldt alt muligt ekstra af også.

På den spiselige side: Squash og solbær fra haven, og ovenikøbet den allerførste håndfuld ærter. Mmmmmm. Desuden agurk, peberfrugt og melon fra køleskabet som ellers ville gå en trist og uspist fremtid i møde. De skal nok få et godt hjem hos mig 🙂

Til Moder Ina, min Pleitdorf-rolle, fik jeg også en keramikkrukke med prop til at have ‘medicin’ i og en træskål at spise af. Træskålen plejer at tilhøre katten, så jeg håber Yndig tilgiver mig. Min Mor udtrykte ganske vist ønske om aldrig at se den igen, men det er jo ikke sikkert husets Frue er enig.

Til mig var der en helt ny og dejlig skjortebluse Mor ikke selv kunne passe. Og som ekstra bonus et stykke orangechokolade til dessert (endda efter omhyggeligt at være blevet spurgt om jeg godt måtte spise det – det er dejligt når I viser den slags hensyn, det gør tingene så meget nemmere 🙂 ).

Bonus på adskillige fronter – jeg føler mig heldig, afholdt og i velstand når jeg ser på billedet.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *