Kattens Rejse

Mennesker i min verden

Til Marias fødselsdag er første gang i de 5-6 år jeg har kendt Frauke jeg har set hende i en nederdel. Det så dejligt ud, mere af det! Her er hun, nederdelen har hun gemt under broderiet på skødet.

Der traf jeg for første gang Asgers kæreste, Line, som virker som om hun bliver en dejlig tilføjelse til omgangskredsen. Det er længe siden jeg har været så positivt overrasket ved at møde et nyt menneske.

Ikke så længe efter sendte Mathias mig dette klip (klik på det for video)

Det er godt at vide at Daniel repræsenterer familien vel ude i den store verden 🙂

Til Lasses fødselsdag i fredags fik jeg endelig set (og holdt :-)) vidunderet, min grandniece Josefine, Nina og Mathias første gave til verden. Her er hun med sin Mor, fotograferet af Camilla Vang.

Mindre poleret, men mindst lige så ømt og næsten dejligere, et billede hjemme fra dem selv.

Dagen efter tog jeg toget (#%&$¤§£*! sporarbejde) til Hovedstaden til Nis hyggelige 30-års fødselsdag. (Sten: Det er unfair at lokke med “flyt til København, så vi kan spille rollespil sammen igen”. For spille vil jeg jo vældig gerne, men bo på Djvævleøen? Uha! 😛 )

Der var også tid til at besøge Marie og Rune og beundre maven.

Hun venter utålmodigt men smilende. Så vidt jeg kan tælle på fingrene er det 14 dage over tiden idag. Mon jeg får lov at blive Tante Terese?
Vi gik tur på den dejliste kirkegård (som jeg desværre har glemt hvad hedder). En udstrakt grøn rolighedszone midt i byen, med køligt grønt græs, høje træer og afvekslende landskab der hele tiden lokker dig videre for at se hvad der er bag det næste hjørne. Der kommer jeg gerne igen!

Tilsidst et billede af mig selv ved en af mine yndlingsbeskæftigelser

Middagslur.
Ligeledes fra Marias fødselsdag, og så er vi tilbage hvor vi startede.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *