Kattens Rejse

Soloverflydende

Daniel kom forbi den anden dag, i vanlig hvirvelvindsstil. Han havde været til DHB i Vandel i weekenden i det gode vejr.

Se hvor fint solen har malet ham med strålende kys, mens han har grinet eller knebet øjnene sammen for at se løbet. Et nydeligt hvidt stjernemønster i øjenkrogene hvor strålerne ikke har kunnet nå og over mundvigene, og dertil blussende rødbrunet pande, ører, næse og kinder.

Og nu jeg er igang med billederne… Jeg fandt dette her i en genbrugs i tirsdags, mens jeg ledte efter billige bukser min bag kan være i. Sædvanligvis er jeg god til ikke at købe ting jeg ikke har brug for, men denne gang kunne jeg ikke stå for det:

Sengetøj med riddermotiv! Faldgitter på den ene side og hjelm, våben og udstyr på den anden!

Jeg sover dejligt bag mit faldgitter 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *