Kattens Rejse

Hverdagens små glæder

Af en eller anden grund er der altid hul på mine sokker. Mindst et i hvert par, ganske ofte et par stykker. Især de sorte (det kunne måske have noget at gøre med at jeg kun bruger sorte sokker..?), men også de dejlige grå uldstrømper som Tante Gurli har strikket – men dem har jeg i det mindste slidt op med kærlighed.

De sorte sokker derimod, bliver tilsyneladende defekte på et tidspunkt mellem jeg smider dem til vask og tager dem frem til brug. Og jeg har altså ingen møl længere (7-9-13).

Men nu er det slut – for en tid i hvert fald. På vej hjem ødslede jeg tres kroner bort på fem par nye, sorte sokker og gik glad hjem og smed de hullede ud.

Ha!

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *