Kattens Rejse

Legekammerater

Jeg brugte to af pinsens smukke solrige eftermiddage på i dyre domme at sidde i toget til København og tilbage igen. Mit ene par bukser (ud af de tre jeg har der passer og et jeg har lånt) revnede tværs over bagen på en overordentlig ikke-reparerbar måde, det var ganske umuligt at få et sæde eftersom halvdelen af landet tydeligvis skulle fejre pinse i Hovedstaden og som kronen på værket tog turen en time ekstra hver vej på grund af sporarbejde ved Frederecia.

Det var alt sammen givet godt ud og mere til! 😀

For enden af togrejsen ventede Tidens Ritual i selskab med nogle spændende mennesker jeg ellers ikke har spillet rollespil med eller ikke spillet med længe.
Det er år siden jeg har spillet et scenarie uden for con, og endnu længere siden der har været folk i gruppen jeg ikke kendte rigtig godt på forhånd. *Sidder uroligt og hopper lidt forventningsfuldt i stolen*. Mere af det!

… Eller, det ville i hvert fald være dejligt med mere, og det lyder også som om de andre involverede kunne tænke sig at gøre det igen. Så er balladen bare at for mig koster det en tur til København hver gang, og det tillader finanserne ikke sådan lige. Togbilletten koster 7 dages madbudget. Kanske jeg skulle til at spise noget mindre? Hvorfor nu den irriterende lyd af advarselsklokker, lige som jeg er kommet på en plan? 😛

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *