Kattens Rejse

Umage sammensat

Advarsel: Brok følger.

Forledt af det halvvejs-pæne vejr og en dasetime på Baresso med Frauke konkluderede jeg at idag var en gunstig dag til BH-jagt. Jeg har absolut ikke haft held med det siden jeg indhentede de sidste kilo op til normalvægt i efteråret, og situationen er ikke holdbar. I hvert fald ikke medmindre jeg planlægger at bære dem i hænderne for fremtiden, eller sat fast med gaffa.

På Fraukes insisteren fik vi hjælp af en ekspedient. (Uha – enhver ved naturligvis som jeg at ekspedienter suger store lunser af ens dødelige sjæl bare de ser på en. Kommunikerer man med dem suger de i dobbelt tempo, så det var noget af en overvindelse.) Hun var sød og hjælpsom, hentede ting på lageret og kom med forslag. Og endte efter at have set mig i nogle stykker at konkludere at 70E var jeg vist ikke alligevel, nok snarere 65. Og den størrelse findes de desværre ikke i Hunkemöller 🙁

Videre til endnu en specialbutik. Som til min glæde faktisk havde 65F. Hæslige ganske vist (tænk tyrkis og firsergrøn med prikker), men dog den eftersøgte størrelse.
Men ak, glæden var kort, frugterne kunne ikke være deri. (Og derudover var BHerne udover grimme dobbelt så dyre som i den forrige butik.!)

65F, 70E, 80C og 90A har alle samme skålstørrelse. 80C er ikke nogen ualmindelig størrelse for en dansker, den kan fås i de fleste supermarkeder. Så jeg er tilsyneladende umage sammensat, min brystkasse er for smal til sine vedhæng.

Hvad stiller man op med det? Mine bryster kan ikke på magisk vis levitere bare fordi det ikke er til at få noget der passer til at holde dem med.

Øv!

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *