Kattens Rejse

Midt i marts

Pludselig opdagede min amaryllis igen at det – i hvert fald ifølge dagslysets mængde – er forår. Og så fik den travlt. Hele vinteren har den stået og set vissen ud med 3½ grønne blade og adskillige visne stængler. Nu ser det sådan ud:

Det er muligvis officielt forår, men typisk blæsekoldt nok til at indendørssysler er at foretrække. I avisen kunne man læse at Gary Gygax, skaberen af D&D er død. Det bemærkedes mange steder i subkulturen, som her fra xkcd.com:

Jeg har fået nyt legetøj 🙂 Eller måske går det an at kalde det værktøj?

Det gavekort på en futon min Mor udstedte da jeg blev 30 vekslede hun villigt til at lyde på en symaskine – for efter den gamle gav op under julegavefabrikationen var savnet stort.

Jeg har lige indviet den ved at genskabe yndlingsbukserne fra sidste forår. Jeg elskede dem så højt at jeg købte dem igen i størrelse 36 da de første i størrelse 34 efter et par måneder blev for små. Nu har jeg så kombineret de to små par til et par der passer nu 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *