Kattens Rejse

Virkningens årsag

Alting har en årsag – også de dumme smerter jeg har haft i brystet den sidste uges tid. Hver gang jeg trækker vejret ordentligt ind er det ømt og stikker i højre side, og lige meget hvad jeg har forsøgt mig med af massage, varme og andet lindrende har det ikke haft nogen effekt.

Da jeg jo er blevet ældre og meget (nemlig!) fornuftig arrangerede jeg naturligvis fluks en tid hos min læge da det ikke sådan lige fortog sig. Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med der var galt – jeg er ikke ussel nok til at være virus-syg, min hoste er nok rumlende at høre på, men det er ikke en af dem der føles som om de rasper bidder af lungerne og udover brystsmerterne og deraf følgende vejrtrækningsbøvl har jeg det udemærket. Så hvorfor går det ondt? Så vidt jeg ved sidder der ikke en muskel lige der.

Hvad end jeg havde forventet, overraskede svaret: Jeg har med min hoste fået et ribben til at revne, derfor den stikkende ømhed. Jeg anede ikke at det kunne ske, men det er åbenbart ikke uhørt. Det er ufarligt og går over af sig selv i løbet af en lille måneds tid som knoglen heler.

Revne en knogle ved hoste?!? Hvad bliver det næste? At jeg forvrider en fod ved at tage sokker på? Får forbrændinger af vandet i mit morgenbrusebad? Pudser hjernen ud sammen med snottet? Porcherer mine øjenæbler næste gang jeg får feber?

Lige rigeligt bizart. Hvilken virkelighed mon jeg vågnede op i i morges, og var det den samme som da jeg gik i seng?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *