Kattens Rejse

Belønningsbarometer

Når hunden eller andre husdyr gør som man gerne vil have, belønner man den med en godbid for at forstærke det positive mønster. Det virker også på mennesker… Men den går ikke for mig, det ville lave håbløst rod i kostplanen. Der er ikke så meget sjov ved at blive belønnet klokken 15 og klokken 17 hvis det betyder at jeg må gå sulten i seng fordi dagens madkvote er opbrugt og der ikke er noget tilbage til aftensmad, vel?
I stedet prøvekører jeg denne her
Terese's Personal Score Badge
– en lille netdims hvor man kan registrere positive og negative mønstre og se hvilken vej balancen hælder.
Den viser ca en uge ad gangen. Når stregen er rød går jeg i de dumme cirkler og har måske brug for lidt opmuntring eller et vennekram. Når stregen er grøn er det elektronisk slik – “Jeg har øvet nogle af de gode ting idag”.
Jeg viser den her idag, men ellers kommer den til at sidde ude i højre side – hvor jeg ikke selv kan undgå at se den 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *