Kattens Rejse

Legeweekend :-)

Lige om snart, når jeg har fået min uundværlige middagslur, går turen til Als for at fægte hele weekenden. Jeg glæder mig 🙂 Så jeg tyvstarter lige med et billede fra forrige uge.

Derudover er dagens nye viden at indmad ikke bare er kød, i hvert fald ikke hvis det står til mine sanser. Jeg udskar oksehjerter i formiddags, og hvor det ikke rører mig at ordne kød var det her meget tydeligt at jeg stod og skar i en bid af nogen der var død. Hjerterne lugter skarpere af blod – mere end lever – og det hårde, hvide fedt der sidder langs deres øvre kant er ikke som noget andet jeg har truffet på en ko. Spændende! Og groft at jeg sådan står og bliver småkvalm af råvarerne. Sådan en vil jeg ikke være.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *