Kattens Rejse

Bange

Jeg er lige kommet hjem fra behandleren, som satte mig over på vedligeholdelseskostplanen. Jeg er vred og bange. Der er en frygtknude i min mave og fortvivlelse i mit indre.

Rædsel for igen at skulle være sulten hele tiden. Og for at det vil føles ligegyldigt at blive ved med at slås. For den nye kostplan er fuld af skummetmælk og andre tristheder (nogle mennesker må få sødmælk og gode ting 🙁 ) og jeg kan udemærket godt huske at det er sådan det startede, jeg har været der før.
Det begynder med at jeg kun må (‘må’ er denne gang defineret af Hospitalet, og ikke kun af mig) spise kedsommelige, ernergifattige og triste ting – skummelmælk, broccoli, skrabet pålæg og den slags. Derefter holder jeg lige så stille op med at ville spise – hvis det ikke smager dejligt og jeg alligevel er småsulten hele tiden fordi trist mad sjældent er tilfredsstillende så kan jeg jo lige så godt lade være.
Hvis først jeg er der, så begynder kiloene at falde af, og sygdommen i mit sind vokser.

Frygtknuden knuger og syder.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *