Kattens Rejse

Cirkler og spiraler, onde, går i dem.

Jeg sætter gelændre op, binder sikkerhedsliner på, skriver sedler, bruger lydbøger når det er for svært at læse, spiller musik og følger psykologens råd (de virker 🙂 Dumt at det eksempelvis er nødvendigt med en professionel til at sige at det ikke hjælper at have dårlig samvittighed over ikke at være blevet rask) men uden videre held.
Forhåbningsfuldt tror jeg at det er mig der kontrollerer mig, men nej. Jeg opdager gang på gang, nedslået og fortvivlende, at det er sygdommen. Selv mens det sker står en del af mig ved siden af, iagttager og tænker med foragt “Du må jo ville dette her siden du gør det ved dig selv!”.

Når solen skinner har jeg det lidt bedre. Ikke at fryse hjælper en del og jeg har fået en tilnærmelsesvis sund solbrændt kulør i ansigtet efter de gange jeg er faldet i søvn i solstriber, lunt skærmet under tæpper.

Simple ting. Kaffe er godt. Nogle gange. Chokoladekiks er farlige. Hver gang. Mine nye bukser som faktisk passer (selvom min hjerne kan lide at være tynd bliver man slemt træt af tøj der er et nummer eller to for stort) er fantastiske. Bare at tage dem på kan redde en time, en gåtur, en halv dag 🙂

Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. Ikke engang de gennemblødende natlige svedeture med onde drømme. Jeg har vindduftende, soltørret rent sengetøj at krybe i i aften – det var ellers ikke planlagt det skulle være nødvendigt at vaske det idag.

Måske jeg skulle indse en gang for alle at jeg er magtesløs og selvydmyget. Omend det ikke virker sandsynligt at det hjælper at give op føles det efterhånden som det eneste jeg ikke har prøvet.

Der er alt for mange beklagelser på denne blog :-/ Denne inklusiv 😉

Natten, oplyst af diset dommermåne og cykellygte med lånt batteri (hvor svært skulle man lige tro det kunne være at huske at skifte det inden jeg tager hjemmefra?), dufter af fjern mulighed for potentiel værdighed, men trist svagt og usandsynligt.

En indre tankeskikkelse, et jeg-der-var-eller-er-ønsket danser i natten. Forsigtigt, i hensigt, under månen. Spørgende? Se mig, hjælp mig, bare lidt?

Uha. I morgen. Uha.

Nad-em-Lodem,
Ammuedandei…?
Nad-em-Lodem,
Pomm-ken-rae Lodem ubur!

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *