Kattens Rejse

Morgen, hjemme

Der er sne uden for vinduet, vand på ruden, et flakkende fyrfadslys på bordet og varmtgul, solmoden hjembragt mango fra Mui Né i min morgenmadsskål.

Jeg er på snart 4.dagen omtumlet, rystende og tung af søvnunderskuddet. Søvn induceret medicinsk indhenter ikke det mistede helt så hurtigt som rigtig søvn, men jeg håber da det bliver bedre snart. Zombie-Terese.

Snebilleder fra Nordjylland i morgennyhederne.


Jeg er lidt misundelig 😉

Kanske det kolde og våde vejr kan kvikke mig lidt op så jeg får sat nogle billeder og lidt tekst op idag, og ikke bare stirrer sløvt ind i skærmen. Indtil videre har hverken koldt vand eller min stærkeste Assam-the gjort nogen forskel.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *