Kattens Rejse

Mere end halvvejs til Angkor Wat

Så – dette her er den beroligende mail det hintes at jeg bør sende min Mor. Men, jeg har glemt hendes nye emailadresse, så det bliver der ikke noget af. (Folk som vil have mail må godt sende mig en så jeg har adressen – jeg kom til (3. gang er i dette tilfælde ikke lykkens gang) at slette al min post fra serveren da jeg installerede Thunderbird på min nye computer igår, så jeg har slet ingen adresser her i min webmail, bare en tom indboks :-/

Til gengæld kan I så alle sammen få at vide at jeg minsandten selv i min småafkræftede tilstand klarede at sidde dopet i først et tog, så et fly og nu en luksuriøs lunfthavnslounge (Bangkok Airlines rules!) som brat fik de 7 timers ventetid på vores forbindelse til Siam Reep til at synes knap så overvældende.
Her er behageligt tempereret, bløde, nye og nærmest pæne lænestole og sofaer, dæmpet (hvad ellers) lounge-musik, gratis the, kaffe, kager etc., udsigt til en smogtåget solskinsmorgen i Thailand, med krumningen af det fine rør som denne arm af lufthavnen bor i lignende sci-fi i sidegrunden. Jeg ville vise jer et billede, men spøjst nok har de skærmet maskinens USB-porte af 🙂
Sådan:

Forresten: Herude er der orden i tingene, og ikke noget med at putte vragrester i toilettet: På det meget nydeligt rengjorte dametoilet: “Please do not put cloth, stocking, sanitary napkin or other debris in toilet” 🙂

Måske man skulle snuppe sig en lur, hvis ellers min hyperaktive, overtrætte hjerne vil være med? Der er god tid inden vores fly letter 14:45 lokal tid. Så kan Onkel Jørgen også komme til nettet.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *