Kattens Rejse

En god dag

Træt udenpå men afslappet indeni, rullet sammen i sofaen efter togtur og hjemmelavet mad uden arbejde fra min side, sammen hyggende til Dr. Julian Bashirs (jep, det var virkelig ham der var englen der forkyndte glæden som skulle være for hele folket i “Vejen til Betlehem“) brunøjet bløde stemme og velkendt sci-fi.

Langsom, lun morgenvågnen med halvtimesbad, hårmaleri, latter og avislæsning. Gensyn og fælles humor.

Tusind mennesker på strøget. Og pludselig, fuldstændig uventet i de 10 graders helt forkerte decembervejr: Sne! I store fnug 🙂 Godt nok finder vi 20 meter længere nede ad gaden ud af at de kommer ud af en herretøjsforretnings førstesalsvindue. Men i de 20 meter er det magisk 🙂

Fantask, med rare ekspedienter og masser af spændende bøger der gerne vil med hjem. Hvorfor har vi ikke sådan en forretning i Århus?

The i Perchs Thesalon. En oase af højloftet stilfuldhed, med tungtindrammede spejle, lysekroner. ulasteligt personale og sølvthekander. Fornøjelsen ved at følges med en herre der matcher omgivelserne. Hvis vi havde haft sådan en i Århus kunne det hurtigt blive mig en dyr vane 😉

En god dag.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *