Kattens Rejse

Kulinariske horisonter

Horisonterne fjerner sig, verden udvides. Det var et kvantespring af dimensioner da mine smagsløg begyndte at sætte pris på ost – så mange slags der dog findes. Jævnligt kvajer jeg mig i supermarkedet når jeg køber ind. “Den ost ligner den lækre der var til frokost på arbejdet igår, den køber jeg…” Beklageligvis er der lumske skimmeloste der ligner de venlige oste jeg godt kan lide. Jeg lærer det forhåbentlig før eller senere – eller også må jeg overtale dem til at sætte navneskilte på osten i kantinen 😉

Den nye horisont denne gang er her:

Ikke bare har champignon og detslige smagt mig bedre og bedre i den sidste tid, da Nis i søndags bragte kantareller med hjem fra Struer sang mine smagsløg af fryd.
Skal I lige se dem lidt tættere på? De var gode!

Nogen der kan nogle gode retter med svampe? Eller kender nogle gode svampesteder heromkring? (Selvom det er empirisk bevist at der er kantareller at finde i Struer er der jo lidt langt…)
Starthjælp ønskes!

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *