Kattens Rejse

Fridag

Fridag. Uventet, for længere inde husker jeg stadig forårets rytmer af læseferie, hvor helligdage er lige som alle andre dage.

En solstråle hen over det gule lagen som jeg morgendoven åbner det første øje på klem og haler aftenens bog nærmere, så den er inden for rækkevidde om lidt, når mine øjne når samme vågenhedsstadium som hjernen.

Hjemmelavet yoghurt (tak Maria, for at låne mig din yoghurtmaskine 🙂 ) med opblødte kerner og frisklavet chai. Bogen er flyttet med ind til spisebordet sammen med min sædvanlige morgennetten – opskrifter, avisen, kittenbreak.com…

Solskinsgåtur til grønthandleren – det ville være skidt at løbe tør for hel kardemomme og frisk ingefær. Jeg bliver bagt halvt færdig i min sorte (ok så, nok efterhånden snarere gråslidte) læderjakke på strækningen med læ. Dejligt, så dejligt ikke at fryse.

Havrepandekager med stegte bananer og røget skinke. Med dårlig samvittighed strejfer mit blik Test Driven Development-bogen og støvsugeren. Jeg burde virkelig…
Men bogen, solskinnet og Nis lokker, så det bliver til endnu en gåtur, til ParadIS og en hyggesnak på en lun trappesten, og senere læsedasen på Mølleparkens græs indtil skyerne og blæsten skubber mig hjem.

Just landet i lænestolen med den lune computer overvejer jeg så småt at trisse ud i køkkenet og begynde på de nøgne ravioli der kunne blive min aftensmad, og sætte en kande vand over til the inden Pelle kommer.

Mmmm… 🙂 Fridag.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *