Kattens Rejse

Forlænget weekend på landet

Da sidste weekend havde en ekstra dag og Tante Gurli og Onkel Jørgen på forunderlig vis (næsten) ikke skulle ud til selskabelighed hele den lange weekend greb jeg straks chancen og tog toget nordpå.

Den ide var jeg desværre ikke den eneste der havde fået, den med toget altså. Det var stopfyldt med folk der skulle på weekend, heriblandt en flok storbrokkende fritidshjemstweens fra Skive, som klagede umådeligt over at der ikke var siddepladser nok. Jeg ærgrede grumt mig over ikke at have medbragt tudekiks alt imens jeg forsøgte at ignorere klagesangene og læse min bog om FIT

Onkel Jørgen var ude at fiske torsk (medsamt sin bil) så jeg blev hentet på banen af Signe, den flinke kone hos hvem jeg nogle år med stor fornøjelse har hjulpet med at plukke kirsebær. Derhjemme ventede Tante Gurli, og hun havde lavet hjemmelavede hveder 🙂 ! Vi besluttede os for at være søde, og ventede med at spise dem til Onkel Jørgen kom hjem.

Med sig havde han 10 torsk,

og da han fredag morgen gik igang med at flå dem

overbeviste jeg ham om at han skulle lære mig hvordan:

Til både min og hans forbløffelse var jeg ikke helt dum til det 🙂

Bagefter var det tid til et hvil inden det gode vejr rejste bort igen

Vi var ikke de eneste der var flittige i weekenden – Tante Gurli lavede rejsekrans til Jens’ rejsegilde:

Se hvor fin den blev

Så nu har jeg både prøvet at være til rejsegilde og lært at flå torsk 🙂

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *