Kattens Rejse

Mandagmorgenrant

Det er snevejr igen her til morgen – dejligt 🙂 Verden er stille og hvid og morgentrafikkens tempo er roligere.

Snerydningen pĂ„ fortove og cykelstier er ikke altid i top, og omend det er trĂŠlst kan jeg godt forstĂ„ det – som pĂ„ alt andet skal kommunen sikkert spare og sĂ„ fĂ„r de stĂžrre veje hĂžjere prioritet.

SÄ pÄ sÄdan en morgen kan det som fodgÊnger vÊre langt mere bekvemt at spadsere pÄ cykelstien. Det har jeg stor forstÄelse for, det kan jeg ogsÄ godt selv finde pÄ hvis den er mere fremkommelig end fortovet. Men hvis man som vedkommende jeg havde nogen vanskeligheder ved at manÞvrere udenom her til morgen har klÊdt sig fornuftigt pÄ til vejrliget, med en stor pelskant om jakkens hÊtte trukket godt ind om ansigtet til at tage af for vind og sne skal man mÄske ikke ogsÄ holde snestilheden ude med hÞj musik i hovedtelefonerne inde under hÊtten!

For sÄ kan man hverken se eller hÞre ret meget omkring sig. Og i hvert fald kan man ikke se de cyklister som kunne tÊnkes at fÊrdes pÄ cykelstien og som har problemer nok med at manÞvrere i det glatte fÞre uden at skulle snige sig forbi folk som gÄr og sover midt i det hele og hverken kan se en eller hÞre ens ringeklokke.

Mere opmÊrksomhed i trafikken! Er det sÄ stort et offer at slukke for lyden nÄr udsynet er begrÊnset af klÊdedragten? SÄ skrÊmmende eller kedeligt at undvÊre musikken hÞre verdens lyde hele de mÄske 20 minutter det tager at gÄ pÄ arbejde eller hvor man nu skal hen? Bare en sans Äben mod trafikken er alt jeg beder om. I det mindste nÄr man befinder sig steder reserveret andre slags trafikanter end en selv.

Be’ om…?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *