Kattens Rejse

Sommer i oktober

Varmt, grænsende til for varmt solskin på de blottede dele af min hud. Bestemt for varmt på de tildækkede dele – det medbragte udvalg af min garderobe er passende til efterår og sorte toppe er ikke nær så komfortable når der er 25 grader, en let brise og skyfri himmel. Nogen har vist ofret fedekalven og alle 7 børn til vejrguderne, for varmen har varet adskillige dage nu.

Lørdag formiddag: Indkøb på Farmers Market. Her så jeg den mest appetitligt og årstidstilpasset dekorerede chokoladekage jeg nogensinde har kastet øjne på. Kamal kom også med på billedet – jeg kunne jo ikke så godt bare fotografere damens kage uden at købe et stykke, vel?

Her er den i nærbillede.

Søndag eftermiddag i Stewart Park, nede ved søen. Alt for varmt til at sidde stille og blive bagt, omend jeg måtte sande at min blå nederdel (den eneste beklædningsgenstand i min kuffert som tilnærmelsesvis passer til temperaturen) ikke just er oplagt til iaido.

(Ja, jeg ved det godt, spidsen skal ikke pege nedad. Pinligt.)

Mandag, og dermed arbejdsuge for folk der ikke er så bekvemt arbejsdløse som jeg. Her daser jeg på sofaen, hækler, ser Buffy (sæson 7, need closure) og leger med mit kamera mens Kamal arbejder.

Igår trissede jeg rundt nede i byen og morede mig med de trillioner af kogeboger det lokale bibliotek huser. Af en eller anden grund handlede næsten alle dem jeg endte med at låne om chokolade, selvom det bestemt ikke var meningen. Jeg forstår det ikke 😉
Senere lykkedes det mig endda at finde ud af at tage bussen tilbage hjem – det tog kun dobbelt så lang tid som at køre. Vedkommende der har bestemt at det er en god ide med offentlig transport i cirkelruter er en hat!

Her småmuler jeg fordi Kamal lige har vundet 500-70 i rommy i aftenlunheden i baghaven med den improviserede tørresnor i baggrunden.

I dag: Morgenmad af yoghurt, multigryn og rød banan. Desværre var den ikke også rød indeni, det ville ellers have været et flot syn. Men sød og god var den 🙂

Jeg har også truffet en solgul blomkål, men den kom ikke med hjem, den fine farve til trods. Oplagt til påskemiddagen?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *