Kattens Rejse

Spredt information

Så synger om ikke min rejse, så dog denne jordomrejse snart på sidste vers. Om 2 uger sidder jeg i flyet på vej mod København og senere Tirstrup – det er slet ikke til at forstå. I mit sind er Århus mere som en drøm end som et sted jeg engang har boet.
Så i weekenden var jeg ude at anskaffe nogle af de japanske ting jeg er kommet til at sætte pris på og gerne vil have med hjem. Jeg var ikke den eneste der synes at lørdag er en god dag at gøre indkøb, her fra Takeshita-Dori i Harajuku, en gade fuld af butikker med alt hvad teenagehjerter begærer – heriblandt en del bizart goth-udstyr – og vrimlende med personager iklædt varer der tydeligvis er købt på selvsamme gade.

Nu er jeg efterhånden blevet rykket for flyinformation nogle gange, så her kommer den, både til jer som paranoidt følger den slags mens flyet er i luften for at se om der er forsinkelser, og jer som planlægger at komme ud og kramme mig i lufthavnen. Jeg glæder mig meget til at se jer 🙂

Mandag den 22. august: Narita-Kastrup, SAS flight SK984 11:45-16:15, lander i terminal 3.
Herefter Kastrup-Tirstrup, SAS flight SK1271 17:20-17:55.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *