Kattens Rejse

De sidste billeder fra Frøkenens Fantastiske Familieferie

er nu online. De ligger lidt længere nede på deres kronologisk korrekte plads. (Her er et link til de dovne.) Som en sidste krumme kommer her et tydeligvis ærværdigt træ Lasse fotograferede i Nara Koen:

Ikke sådan forstået naturligvis at det er alle de billeder jeg tog – men så mange kan i nok alligevel ikke holde ud at se på 😉

… Og hvis I kan, så lover jeg at der nok skal komme billeder fra Bremen når jeg rejser til konference der i næste uge. (Hvor bizart at se sit navn på tryk, også selvom de ikke kan stave det.) Jeg glæder mig allerede slemt til at se min Far, Daniel og Kamal igen!

…. Om blot 5 dage er mit fly lige lettet fra Narita. Nogle dage er det svært at være tålmodig, også selvom man lige har læst et spændende link om Zen (Tak Thomas 🙂 ). Måske var kravleturen gennem søjlehullet i Todajitemplet ikke så oplysende som rygtet påstår 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *