Kattens Rejse

Bytur

Efter hyggelig morgenmad på hotelværelset

drog vi ud for at se på byen. Her er et brev vi så på Edo-Tokyo-museet – de gjorde nu lidt mere ud af korrespondencen dengang 🙂

Og her Cristoffer som øver sig i at se japansk ud i en tableau med et japansk hjem fra 30erne.

Derefter tog vi toget til Shinjuku for at se kontrasten fra Edo-perioden til nu. Skyskrabere, gangstier mellem dem indhegnet i grønt, glas og stål til alle sider. Og blot 300 meter derfra små gader med spillehaller, diverse småbutikker og et mylder af fodgængere.

.. Sidst jeg kom forbi her undrede jeg mig over hvorfor butikken der sælger festkjoler havde en bronzekat i vinduet. Katten var der endnu, nu hvor jeg havde mit kamera med, og grunden kender jeg stadig ikke.

Her et kig ned ad kæmperulletrappen i Tokyo Metropolitan Art Space. (Som i øvrigt var den eneste grund til vi gik derind 😉 )

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *