Kattens Rejse

Mandagsfaktrinoer

– Jeg burde optage lån og gøre storindkøb af BHer inden jeg tager hjem. Disse fortræffelige mennesker sælger dem både i 65,E og F! At tænke sig: BHer hvor skålen passer uden at omkredsen er stor nok til at sjippe i 🙂

– Ikke alle japanske fisk spises rå. Jeg grubler stadig over hvordan de fik vanillecremen ind i midten af denne her.

– Min dumme algoritme finder stadig ikke optimale todelinger af grafer i fornuftig tid. Og efter at have læst lidt op på sandsynlighedsteori i dag kan jeg ikke længere gemme mig bag uvidenhed om hvor lidet sandsynlige de hyppige forekomster af tilfældige grafer hvorpå den fejler burde være.
.. Hvis nogen af jer ved hvad man præcis mener med udtryk som “4*q*n^2+/-o(q*n^2)” så oplys mig endelig. For mig ligner det “den optimale løsning har 4*q*n^2 kanter på tværs af todelingen eller også har den færre eller flere, intet vides”. Det gør det svært at gætte på hvor stor afvigelse fra 4*q*n^2 man skal forvente at finde med hvor stor sandsynlighed 🙁

– Det er blevet varmere. Oppe på 4. sal hvor jeg bor er der fugtigt og hedt efter at solen har bagt ned hele dagen – vist snart varmt nok til at fremstille yoghurt deroppe. Og lige meget hvor bestemt jeg lægger dynen tilside tager jeg den alligevel på i søvne og vågner gennemsvedt op. (Det hjælper nok heller ikke på temperaturen at min hårdtarbejdende computer står og kører tilsyneldende fejlbehæftet grafbipartitioneringsalgoritme for fuld CPUkraft hele natten :-/ )
Så kan man jo heldigvis stå op og tage et bad. Og lige så snart man kommer udenfor på vej til uni, og især når man kommer ned til toget sveder man igen så meget at man ønsker sig et til. Er I sikre på det var en sten Sisyfos havde?

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *