Kattens Rejse

Slet skjult reklame

Nogle steder er servicen bare bedre end andre. Eksempelvis til min fornøjelse hos Air New Zealand. Jeg havde godt bemærket det da jeg fløj til New Zealand i sin tid – i sammenligning med de amerikanske flyselskaber ser de specielt strålende ud – men jeg blev på behageligste vis mindet om det igen på vej til Tokyo.
Varme vaskeklude til hænderne inden måltiderne, venligt, hjælpsomt og opmærksomt personale, snacks, hyppige rundbydninger af vand og ualmindeligt lækre måltider.

Her er et sidste kig ud over det fint foldede New Zealandske landskab kort efter vi lettede fra Auckland.

Bemærk indrejseblanketten vi med japansk effektivitet fik udleveret straks efter takeoff – sværd?!

Den ualmindelig lækre morgenmad fra flyet ? man kunne vælge mellem æg og pølse eller ris og fisk som den varme ret. Selvom jeg til at begynde med var en smule skeptisk og mest valgte fisken fordi ægog pølse om morgenen er en vederstyggelighed blev jeg hurtigt overbevist om korrektheden af mit valg da de mundvandsfremkaldende dufte af lun ris og varm, veltilberedt laks og havtaske ramte mine næsebor 🙂

Slutteligen nogle Stillehavsøer meget senere på flyveturen. De var umådeligt meget mere blågrønne i virkeligheden.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *