Kattens Rejse

Snart afskåret igen

Om godt en halv time kommer Brian og hans kone og kører mig til lufthavnen. Jeg føler mig allerede afskåret og alene – og bryder mig ikke om det. I er alle sammen meget langt væk nu – jeg kan slet ikke nå jer 🙁

Min sidste New Zealandske oplevelse: Sidste uge på grøntsagsmarkedet tillokkedes jeg af endnu en spændende ny frugt. Jeg havde helt glemt den, og har netop fået øje på den i frugtskålen foran mig på køkkenbordet. Jeg kan oplyse at daddelblommer udover at være hårde og orange udenpå, er orange, tomatbløde og sødt velsmagende indeni.

…. Det suger i maven – den næste og måske sværeste af mine eventyr venter. På tirsdag er månen fuld, og når jeg ser den i Tokyo vil den igen vende den rigtige side opad.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *