Kattens Rejse

Videre

Så er jeg snart på vej videre. Vejret er også blevet værre igen – koldt og regnende, med kondens drivende ned af indersiden af alle vinduer. Den anden dag var der dog en smule varme og solskin – her efter tågen er begyndt at lette i Evans Bay (14. gang den lukkede lufthavnen i år), hvor man rigtig kan se at tåge i virkeligheden er lavtliggende skyer.

Jeg har just i dag været på posthuset og sende de 1000 ting hjem som vægtreglerne ikke tillod mig at tage med til Japan, har afleveret mine biblioteksbøger og smidt 117 andre ting ud. Snart vil alting igen være ukendt.

I morgen eftermiddag når alt er pakket ned stiger jeg på flyet til Auckland, og mandag morgen er det videre til Tokyo.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *