Kattens Rejse

Fordele og ulemper

– Fremragende tordenvejr lige over huset mens Sonya laver løgsuppe og jeg tager opvasken. Skarpe og klare lyn, straks efterfulgt af imponerende og langstrakt rumlende tordenbrag.

– En umådelig fin udsigt over bugten, især i skumringstimen med den tiltagende måne. Denne er fra fredag aften.
.
Som lyset langsomt skiftede


– Den smukkeste mangelagede dobbeltregnbue jeg endnu i mit liv har set. Fra lufthavnen til højre til Roseneath til venstre. Desværre for stor til at kunne være i mit billedfelt (det var den vidvinkellinse jeg stadig ikke har) så I må nøjes med udsnit.
Ud gennem den åbne dør:

Et hvor man også kan se den anden regnbur:

Alle regnbuens farver:
Ikke enden, men midten af regnbuen

– Husene er ikke isolerede, dobbeltrudede vinduer findes ikke, der er ikke indlagt varme i nogen af dem og det trækker under alle døre og ind ad alle vinduer. I mit kontor regnede det i tirsdags ind ad vinduet selvom det var lukket. Rumtemperaturen i mit værelse netop nu er 11,2 grader!

– Kold Wellingtonvind der går gennem marv og ben og pisker regnen mod vinduet. Det er nødvendigt for os at gå på det ugentlige grøntsagsmarked hver søndag ? meget billigere end supermarkedet, bedre kvalitet grøntsager, og hvis vi ikke kommer derhen løber vi tør for friske madvarer midt på ugen ? men med vinden i dag var det bestemt ingen fornøjelse. Især ikke da jeg var (er!) slemt træt efter kun 3 timers søvn i nat. Det var Aidans ven Chewies sidste lørdag i byen inden han rejser tilbage til Tyskland, og de mente derfor at det var en nødvendighed at dele deres drinks med mig og tage mig med i byen i går aftes. De havde betænksomt anskaffet søde pige-drikkevarer til mig og passede broderligt på mig hele natten. Og lærte mig at spille pool 🙂
… Mit til tider nyttige men i dag ikke så elskede indre ur mente naturligvis ikke at det faktum at jeg først kom i seng klokken 3 var nogen forhindring for at jeg skulle vågne klokken 6 som sædvanligt og ikke kunne sove senere på dagen. Jeg vil spare jer for et billede af mit søvnige selv med briller, en kop varmt vand (ingen mentalt sunde mennesker drikker koldt vand i indendørstemperaturer som dsse) sammenkrøbet og hutlende i min tykke hvide uldsweater under tæppe og med computeren på skødet 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *