Kattens Rejse

Godt nytår alle sammen

Om ikke meget mere end en time forlader jeg min netforbindelse og rejser op i bjergene langt væk fra ADSL, telefonlinier, elektricitet og rindende vand. Der er ganske vist ikke sne, men øde er det nu nok alligevel. Så i modsætning til dagene omkring jul hvor det glædede mig meget at høre jeres stemmer og læse jeres mails er der ikke mere herfra før i det nye år.

Nytårsnat ved midnat (eller så godt et estimat som omgivelsernen teknologiniveau tillader) vil jeg stå i ikke-sneen et sted i Adirondack-bjergene, blæse på hvad min amerikanske følgesvend konkluderer om danskere og deres mærkelige vaner, og højlydt synge denne her og tænke på jer, og på alt det der venter i det nye år.

Vær velkommen, Herrens år,

og velkommen herhid!

Sandheds Gud, lad dit hellige ord

oplive, oplyse det høje Nord!

Velkommen, nytår, og velkommen her!

Vær velkommen, Herrens år,

og velkommen herhid!

Nådens Gud, lad dit solskin i vår

os skænke på marken et gyldent år!

Velkommen, nytår, og velkommen her!

Vær velkommen, Herrens år,

og velkommen herhid!

Fredens Gud! den livsalige fred

du skænke vort land til at blomstres ved!

Velkommen, nytår, og velkommen her!

Vær velkommen, Herrens år,

og velkommen herhid!

Fader Gud! os til glæde og gavn

nytåret henskride i Jesu navn!

Velkommen, nytår, og velkommen her!

… Og for mit indre blik vil jeg se den raket Casper har lovet at skyde af for mig.

(Her bruger man ikke fyrværkeri til nytår og det er sågar ulovligt at købe det i staten New York ;-/ Men hvad – jeg kommer jo nok til at se troldmanskrig igen til næste år – dette nytår må jeg slå mig til tåls med oceaner af stjerner ganske uforstyrrede af bylys 😉 )

Med ønsker om et godt og lykkebringende nytår

Terese

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *