Kattens Rejse

Et farvel

I dag sagde jeg farvel til Ashish. Han flytter til San Fransisco på søndag – er færdig og har fået job på universitet der. (Han forsker i algoritmer der gør MRI-skanninger nemmere at læse for læger, og minimerer billedkvalitetens afhængighed af at patienten ligger helt stille under hele skanningen.)

Det er første gang jeg har oplevet at byde nogen farvel vidende at jeg sandsynligvis ikke kommer til at se dem igen. Lidt besynderligt så meget det bare føles som at sige “Farvel, vi ses i næste uge, skal vi måske se en film sammen på søndag?” – kun et sted langt inde bagved anerkender hjernen at dette er et rigtigt farvel , det første jeg har sagt i mit liv. Til en levende person i hvert fald.

Her er han og jeg da vi spiste frokost i dag:

Og nu til noget helt andet: Her i Guds eget land er det jo ikke kun julen der fejres på denne årstid, og det går ikke an at støde nogen ved offentligt at overse deres religions højtid. Se eksempelvis dette nydelige skilt der hænger ved siden af juletræet uden for sekretariatet på instituttet:

Julelys, hanukkahlys og kwanzaalys. Så kan ingen da føle sig snydt 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *