Kattens Rejse

Forklaringen

I dag fandt jeg endelig ud af hvorfor vinteren indtil videre har været så ussel her:Der er et væld af advarselsskilte alle vegne – når man er blevet advaret kan man ikke så nemt lægge sag an senere – men dette er dog alligevel det stiveste 😉

Som I kan se er der dog alligevel kommet en smule sne – det var en fryd at spadsere ind her til morgen mens den dalede stille.

Her er stien mellem Woodcrest Ave og cykelstien – hvid, jomfruelig og ubetrådt, thi ikke mange amerikanere er oppe og ude på det tidspunkt af morgenen.Bemærk i øvrigt lyset: Klokken er omkring kvart over syv den 15. december og det er lyst udenfor . Det forvirrer til stadighed mine instinkter og forstærker følelsen af at det ikke rigtig er vinter. Og om bare 6 dage begynder det at gå den anden vej :-/

Cykelstien selv ser om muligt endnu mere lige og lang ud med lidt sne på – man kan godt fornemme at der oprindeligt var jernbane her.I skal ikke snydes for synet af Cascadilla Gorge med sne. Den er smuk hver morgen og ikke mindst denne. Sammenlign eventuelt med billedet fra i sommers taget samme sted.

Slutteligen er her udsigten fra mit kontorvindue som jeg har nydt mens jeg har siddetog skrevet algoritmikeksamensopgave de sidste par dage:

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *