Kattens Rejse

Tak

Når nu der er en dag specifikt til det, ville det være en skam ikke at udnytte den!

Tak for min familie og at det for dem er nok at jeg er mig.

Tak for mine venner og kære, dem jeg har valgt, og for at de vælger mig tilbage.

Tak for at sparke mig herom på verdens fjerne side hvor jeg aldrig havde turdet placere mig selv, for alle de nye, sære, dejlige, frustrerende og lærerige ting jeg oplever her, for skønheden jeg ser alle vegne, og især for den forunderlige og uventede omsorg og venlighed folk har mødt mig med.

Tak for den personlige og politiske frihed jeg nyder og for at jeg og mine hverken er sultne, undertrykte eller syge.

Tak for at jeg vokser.

… Og tak for at det, selvom det var 15 grader igår, netop nu er begyndt at sne. Nok bliver det ikke liggende, men det virker forkert at være grådig en dag som idag.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *