Kattens Rejse

Fødselsdag

Da jeg var yngre var det meget svært at sove natten inden min fødselsdag.

Jeg ville i ren og skær spænding vågne halvvejs gennem natten og søvnløst vende og dreje mig, med tankerne kredsende om det orgie af pakker, terpentiner (!) 😉 , flag, stearinlys og alskens andre gode ting min Mor havde forberedt.

Tilsyneladende er jeg stadig yngre 😉 Eller også var det min Mors erindrede véer der telepatisk vækkede mig i morges (nat) lige inden jeg for nu (gys) 27 år siden blev født.

Da jeg lokket af de pakker jeg de sidste uger heroisk har modstået fristelsen til at pakke op i utide og efter en gloriøs halv time i badekarret med en bog (ja, det er skammeligt spild af vand, men så tit har jeg heller ikke fødselsdag, vel?) og en samtale med en sulten kat satte mig ned med min morgenthe (endnu engang 1000 tak til jer dejlige og betænksomme mennesker der sendte den) og min hjemmelavede tykmælk og pakkede op var I slet ikke så langt væk alligevel 😉

Her er et par billeder – sammenlign evt. med min første morgen her.Her kan I se lidt af hvad jeg laver for tiden. Udover gaverne som I har sendt skimtes yderst til venstre min første vaskeægte amerikanske regning. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan jeg betaler den… 😉

I den højre side af bordet henledes læserens opmærksomhed på min nyanskaffede katteørehårbøjle. (Det var Halloween i sidste uge) Desværre er der ikke så mange anledninger til at gå med dem nu hvor det ikke længere er Halloween… ;-/

Deruover er der bogen jeg for tiden læser “Learning to Bow” – en amerikansk lærers beretning om sit møde med den japanske kulturs finurligheder da han arbejdede der et år.

Bagest ligger Ganeshs japanske grammatikordbog som han venligt har lånt mig. Hvis jeg beherskede bare halvt så mange sprog som ham ville jeg være et lykkeligt menneske. Under den ligger bogen Christoffer gav mig inden jeg rejste og hvori jeg skriver de ting der ikke egner sig til a blive publiceret her.Dette billede illustrerer at min Mor selv på tværs afet verdenshav er en mester af The Art of Birthday Zen – alle de uudpakkede gaver der ses her kom ud af den brune på det forrige billede.

Slutteligen skal I lige se beviset for at jeg har været rigtig sød i år: Sådan ser der ud i baghaven idag: (Egentlig ville jeg nok hellere have haft sne, men så sød har jeg åbenbart ikke været.)

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *