Kattens Rejse

Ring

Nogle gange er den vældig nyttig min Mors ring. Smal og gylden – den hun var gift med min Far med. Jeg bruger den tit – så er de begge to her hos mig.

Efter jeg er flyttet herover har den også fået et andet formål. Som tilsyneladende ikke-afsat hunkøn med min daglige gang på et institut med hovedsageligt mandlige studerende og ansatte får man ind imellem en del opmærksomhed. Især når det man vides kun at være her for et semesters tid.

Der har bestemt været uger hvor jeg ikke ønskede mig meget andet end at kunne gå rundt med en hat med et skilt bærende påskriften “I have a boyfriend”. Det er dybt frustrerende hele tiden at skulle afveje om folk snakker med mig fordi jeg er mig eller fordi jeg er en pige. Og det er ikke altid bekvemt at skulle sørge for at bringe op i en samtale at man altså har en kæreste.

Så kan det være meget praktisk med en helt enkelt ring 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *