Kattens Rejse

Egern

Der er egern her.

Ikke roede egern som i tegnefilm, eller brune egern som dem jeg har set i Danmark, men graa egern. Og masser af dem. Baade paa universitetet, rundt omkring i byen og i min have. Her til morgen saa jeg to der jog hinanden rundt og rundt paa stammen af traeet lige uden for min doer da jeg stod og vaskede op. Da det lykkedes mig at finde mit kamera frem var de selvfoelgelig smuttet i skjul laengere oppe i traet 😉

Graa egern har enorme (graa) haler med en smule hvidt yderst hele vejen rundt. Naar man ser dem smutte forbi ud ad oejekrogen naar man naesten kun at se halen, saa det ligner en enorm pilegaesling der hopper forbi. Surrealistisk – isaer hvis man er lidt soevnig 😉

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *