Kattens Rejse

Faktrinoer

Amerikansk toiletpapir er enlags.

I Ithaca kan man kun koebe toej der ser ud som om det er fra Toej og Sko.

Groentsager er forbloeffende dyre klimaet taget i betragtning.

Bilerne er store, nye og flotte. Men billedet forvraenges muligvis noget af at mange af de studerende er rige folks boern.

Folk har mange farver, forskellige accenter og mange slags navne her, uden at nogen lader til at have ondt af det. Det kunne vi godt laere noget af hjemme i Danmark.

Jeg ved nu hvordan 25 grader og 70% luftfugtighed foeles. Det kan ikke anbefales.

Det er sandt at amerikansk fjernsyn har 117 kanaler, og naesten ingen af dem sender noget man gider se. Omend jeg har forhaabninger til Sci Fi Channel 😉

Amerikanske vaskemaskiner har tromlen vendende den forkerte vej. Til gengaeld bruger det eksamplar jeg har haft fornoejelsen af at hilse paa under halvt saa meget tid paa en vask som den vi har hjemme paa Aldersrovej.

Amerikanere drikker ikke the, udvalget taget i betragtning. Jeg er efterhaanden klar til at saelge ikke umaerkelige bidder af min sjael (men ikke det hele – jeg forudser der kunne blive andre ting jeg savner mere) for en pose tempeltraesthe eller tranebaerthe.

Det foerste jeg oplevede den foerste dag jeg var inde paa uni var et foredrag af Leslie Lamport. (LA som i Latex!) De store leger herovre.

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *