Kattens Rejse

Orlov, dag 364: Ingrid på eventyr

Mandag morgen drog Ingrid til Norge for at besøge sin søster og familie i Oslo, og tage på fjeldtur med dem. Jeg tror det bliver godt for hende med et tiltrængt eventyr 😀

Man kan ikke altid vide med eventyr, om de giver loot. Men i dette tilfælde er jeg sikker på at Ingrid har loot med hjem, for i sidste uge modtog vi dette billede fra Grækenland, hvor den norske familie ferierede.

Hvis du skulle være i tvivl om beskaffenheden af vores loot, så er det, du ser, vores niece Ida, som på den allersidste tur til stranden fandt den “meget store pose græsk oregano” som vi havde ønsket os 😀 (Red: Den oregano man kan få i danske supermarkeder kan ikke måle sig i smag med den ægte, græske vare og da det snart er tre år siden vi sidst kunne rejse har vi længe været løbet tør. Nu kan vi – måske – klare os til vi om et par år forhåbentlig kan rejse igen 😋🥰)

Imens Ingrid er på norsk eventyr er jeg alene herhjemme denne uge, hvilket på sin vis også er et eventyr – om end et stationært et.

For selvom Ingrid omsorgsfuldt har sørget for et grundigt lager af yndlingsmad, medicin, toiletpapir og andre fornødenheder, så er det alligevel noget helt andet at være alene hjemme selv end når hun er her med mig. Også selvom normalen denne sommer, grundet af haltehjernens insisterende uvillighed til at kapere mere end et minimum af stimuli, har været at ligge stille ved siden af Ingrid som spiller computer, læser, etc.. Men når man er alene i længere tid (eller i hvert fald når jeg er, jeg ved ikke med jer), ligesom når man rejser alene, så begynder sanser og refleksioner at folde sig ud i højere grad end de gør i dagligdagen.

Jeg er spændt på hvad eventyret bringer 😊

Ingen kommentarer

No comment so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *